Herlige vårdager! <3

Selv om listverk og foringer ikke er på plass, så måtte jeg opp med gardinstanga og få opp gardinkappene. Ble så nydelig.

Ellers så har dagene gått i såing av masse forskjellige urter, grønnsaker og stauder.

Har også begynt på rivinga av verandaen for å få tilgang til kjellernedgangen og skal lage ny platting på bakkenivå. Det kommer til å kle huset mye bedre enn sånn som det har vært.

Skal legge ut noen bilder av dette også, må jo, ha før og etterbilder, på det jeg gjør og holder på med av oppussing.

 

12 kommentarer

sarah

22.04.2013 kl.22:11

Elsker bloggen din!^^

iselinilsen

22.04.2013 kl.22:14

håper du har hatt en bra mandag, fine deg <3

wa2wo.blogg.no

22.04.2013 kl.22:16

åh så herlig med såing:D Det er så deilig når våren endelig er her! I dag begynte det å regne her igjen, men har hatt noen nydelige dager som virkelig har fått meg i stemning i det siste:) Ønsker deg en fin kveld videre.

Olga Chervinska

22.04.2013 kl.22:26

Masse fine bilder! Likte bloggen din! Legge meg til som venn, sånn at jeg kan følge med på hva du legger ut lettere? Hadde vært kos med en kommentar også:) Kos deg videre!

Stine Olaug Eiken

22.04.2013 kl.22:44

fine blomster altså de er skjønne de lilla :)

kaja81

23.04.2013 kl.13:17

Stine Olaug Eiken: De er så nydelige, herlig vårlig sommerfarge. :)

kaja81

23.04.2013 kl.13:18

Olga Chervinska: Tusen takk! koselig å høre at du liker bloggen min. :)
Ha en fin dag videre!

kaja81

23.04.2013 kl.13:21

wa2wo.blogg.no:
Snakker om å kjenne at kroppen fylles med ny energi, når våren setter i gang og sola begynner å varme! Herlig!! :-D
Har enda masse is og snø som ligger på store deler av tomta, så det regnet som er meldt nå, prisgiver jeg!! ;)
Ønsker deg en fin dag videre. :)

kaja81

23.04.2013 kl.13:21

iselinilsen: Takk for det! :)
Ønsker deg en fin dag videre :)

kaja81

23.04.2013 kl.13:22

sarah: Takk!! Herlig å høre! :)

Siv-Inger

23.04.2013 kl.23:14

Jeg likte gardinkappene! de var virkelig flotte! Går det an å spørre hvor du har kjøpt de? Skjønner at du synes det er vanskelig å vente til det er helt klart. Jeg hadde lyst til å begynne å bære på plass kjøkkenbord og stoler i ettermiddag... men jeg får vel holde ut en dag til! I morgen skal håndtverkerne gjøre seg ferdige med kjøkkenet, jeg får på plass møblene, og forhåpentligvis også taklampene. Gleder meg som en unge! Så jeg forstår deg veldig godt!

kaja81

23.04.2013 kl.23:28

Siv: kjøpte de på Hansen og dysvik for noen år siden. De er kjempefine, er egentlig ett sett med cafegardiner, men når vi går en lysere tid i møte, så syns jeg det er flott å få solen inn, så de får ikke komme opp før til høsten igjen.
Haha.. Ja da vet jeg virkelig hvordan du har de! Tålmodigheten blir virkelig satt på prøve! Og ting og tang skulle vært ferdig i går... ;)
Får håpe de blir ferdig i morgen da og masse lykke til med møbelering. :)

Skriv en ny kommentar

kaja81

kaja81

31, Brønnøy

Er for det første ei stolt mor til to herlig barn, Simon Andre født. 99 og Sara Helen født. 01. Jeg er også storesøster til 3, Ken, Ramona og Rino. Og har til nå 4 tantebarn. Som alltid omtales som tantes gull, alle og enhver. Hjemmet vårt står alltid åpent og mange føtter har trasket rundt. Verdier jeg setter veldig høyt er å la ungene få utfolde seg i det mangfoldet vi har rundt oss. Bruke sin egen kreativitet og læring gjennom lek og andre aktiviteter. Verdier som det å respektere og forstå mennesket som det er, for å gjøre det, så må man også kunne se mennesket som også ligger bak. Verdier som trygghet, kjærlighet og omsorg, der jeg selv har mistet mye, men som allikvell har så mye trygghet, kjærlighet og omsorg og gi til menneskene rundt meg. Jeg er ett hagemenneske, jeg elsker hagen, det å få boltre seg i sin egen hage og skape, se at det spirer og gror. Det å kjenne at du bruker kroppen fysisk. Bare elsker det! Her er urter og grønnsaker i alle slags varianter. Sommerblomster og stauder. Snekrer og holder ved like ting selv, nok en gang priviligert! Ikke redd for å prøve noe nytt og lære meg å bruke verktøy, her er sååå mange muligheter. Dreiebenk står klar til bruk, Høvelbenk står høyt på ønskelista. Her er ull i alle slags varianter, tover og skaper i fleng. Keramikk og glassfusing er det siste jeg har begynt med innen hobby, her gleder jeg meg til å virkelig komme igang. Betong jobber jeg også med, her er jo, virkelig ett eldorado for hva en kan skape! Bare fantasien som setter en topper her. Elsker å lage mat, kaker, kjeks, og ikke minst ta vare på gamle tradisjoner som, å lage flatbrød og lefse. 1 søndag i advendt har jeg skapt en tradisjon i vårt hjem, da åpnes dørene for årets store julekakebakedag. Dette har jeg gjort siden 2004 og her blitt en tradisjon alle setter stor pris på både store og små. Elsker turer i fjell og mark, her blir det tid til å reflektere og bare la tankene fly, fiskestanga er selvfølgelig med!!

Kategorier

Arkiv

hits