Hagen min...

Da er nesten det nye tørkestativet mitt ferdig. Skal legge brostein under og snekre meg blomsterkasse, som skal gå rundt søylene.

Drivhuset er på plass og nå gleder jeg meg til å få begynt å så masse!!

Temperaturen de siste dagene har vært helt supre, så nå kan jeg begynne å så på friland og, har jo, 7 pallekasser, som venter på å bli tatt i bruk.

 

 

 


 

  

8 kommentarer

Sarahbergsture

14.05.2013 kl.22:43

Så koselig hage!

KeRn

14.05.2013 kl.22:44

fin blogg ;D

og kjempe fin hage ;)

komentar tilbake ??

kaja81

14.05.2013 kl.22:44

Sarahbergsture: Takk :)

Anemone

14.05.2013 kl.23:12

Så utrolig fint! likte spesielt godt drivhuset.

Therese Nybu

14.05.2013 kl.23:19

Kommer nok til å bli flott :)

Arctic Girlie

14.05.2013 kl.23:51

Wow! Skulle ønske noen (les: meg) hadde tatt tak og fiksa i hagen min også ;)

Gina Elena

14.05.2013 kl.23:54

For en koselig hage :)

hageoghus

28.06.2013 kl.08:05

Så heldig du er som har fått drivhus. Det står på ønskelisten min også

Skriv en ny kommentar

kaja81

kaja81

32, Brønnøy

Er for det første ei stolt mor til to herlig barn, Simon Andre født. 99 og Sara Helen født. 01. Jeg er også storesøster til 3, Ken, Ramona og Rino. Og har til nå 4 tantebarn. Som alltid omtales som tantes gull, alle og enhver. Hjemmet vårt står alltid åpent og mange føtter har trasket rundt. Verdier jeg setter veldig høyt er å la ungene få utfolde seg i det mangfoldet vi har rundt oss. Bruke sin egen kreativitet og læring gjennom lek og andre aktiviteter. Verdier som det å respektere og forstå mennesket som det er, for å gjøre det, så må man også kunne se mennesket som også ligger bak. Verdier som trygghet, kjærlighet og omsorg, der jeg selv har mistet mye, men som allikvell har så mye trygghet, kjærlighet og omsorg og gi til menneskene rundt meg. Jeg er ett hagemenneske, jeg elsker hagen, det å få boltre seg i sin egen hage og skape, se at det spirer og gror. Det å kjenne at du bruker kroppen fysisk. Bare elsker det! Her er urter og grønnsaker i alle slags varianter. Sommerblomster og stauder. Snekrer og holder ved like ting selv, nok en gang priviligert! Ikke redd for å prøve noe nytt og lære meg å bruke verktøy, her er sååå mange muligheter. Dreiebenk står klar til bruk, Høvelbenk står høyt på ønskelista. Her er ull i alle slags varianter, tover og skaper i fleng. Keramikk og glassfusing er det siste jeg har begynt med innen hobby, her gleder jeg meg til å virkelig komme igang. Betong jobber jeg også med, her er jo, virkelig ett eldorado for hva en kan skape! Bare fantasien som setter en topper her. Elsker å lage mat, kaker, kjeks, og ikke minst ta vare på gamle tradisjoner som, å lage flatbrød og lefse. 1 søndag i advendt har jeg skapt en tradisjon i vårt hjem, da åpnes dørene for årets store julekakebakedag. Dette har jeg gjort siden 2004 og her blitt en tradisjon alle setter stor pris på både store og små. Elsker turer i fjell og mark, her blir det tid til å reflektere og bare la tankene fly, fiskestanga er selvfølgelig med!!

Kategorier

Arkiv

hits