Breivasstind

Elsker å vandre i fjell og mark og i år har det blitt mange turer med gode venner. Siste turen gikk til Breivasstind, sammen med kjæresten.

 Breivasstind ligger 1024moh i Brønnøy kommune og.

En fantastisk fin tur, hadde værgudene med oss denne dagen, sol og blå himmel og helt vindstille.

 Like før vi kom opp til Kaffevannet, slo smertene i hoftene inn for fult. Men sta som jeg er, så fortsatte vi turen videre opp.

 Har jeg satt meg som mål å nå toppen, ja da er det ikke mye som setter en stopper for det heller. :) 

 

7 kommentarer

Kristin

14.11.2013 kl.01:52

Åååå, så flotte bilder!! :) Det så ut som en veldig fin tur!

sexandcity

14.11.2013 kl.02:16

Naturen er så vakker! Fine bilder. Ta gjærne en titt innom bloggen min. Den har inspirasjon fra serien "sex and the city" og handler om det å være jente i 2013. Omhandler også gutteproblemer, press og erfaringer.

Mari - kunstblogg

14.11.2013 kl.10:01

Så ut som en fin tur :)

Rune ness

14.11.2013 kl.23:59

Så ut som en kjempefin tur:) Det å väre ute i naturen er balsam for kropp og sjel å i mange tilfeller smertestillende :) Ta gjerne en titt innom tursiden min :)

kaja81

15.11.2013 kl.10:39

Rune ness:
Ja, det var helt nydelig, en titimers tur, som absolutt var verdt smertene!! Og som du sier, en balsam for kropp og sjel. Så nå gleder jeg meg bare til snøen kommer og flere turer i skog og mark på ski og ikke minst bålkaffe!! :)
Ha en fin dag :)

kaja81

15.11.2013 kl.10:41

Mari:
Ja, helt fantastisk. En titimerstur, som så absolutt er verdt det. Nydelig natur og fantastisk utsikt da vi kom opp. :)

kaja81

15.11.2013 kl.10:43

sexandcity:
Hei. Ja, vi har det bra nydelig her, skulle bare ønske jeg hadde ordentlig kamera, så hadde bildekvalitetene blitt bedre. :)

kaja81

15.11.2013 kl.10:46

Kristin:
Ja, hadde en fantastisk flott tur. Er så mange fine turområder og fjell rundt om på Sør-Helgeland, så gleder meg til nye fjellturer neste år. :)

Skriv en ny kommentar

kaja81

kaja81

32, Brønnøy

Er for det første ei stolt mor til to herlig barn, Simon Andre født. 99 og Sara Helen født. 01. Jeg er også storesøster til 3, Ken, Ramona og Rino. Og har til nå 4 tantebarn. Som alltid omtales som tantes gull, alle og enhver. Hjemmet vårt står alltid åpent og mange føtter har trasket rundt. Verdier jeg setter veldig høyt er å la ungene få utfolde seg i det mangfoldet vi har rundt oss. Bruke sin egen kreativitet og læring gjennom lek og andre aktiviteter. Verdier som det å respektere og forstå mennesket som det er, for å gjøre det, så må man også kunne se mennesket som også ligger bak. Verdier som trygghet, kjærlighet og omsorg, der jeg selv har mistet mye, men som allikvell har så mye trygghet, kjærlighet og omsorg og gi til menneskene rundt meg. Jeg er ett hagemenneske, jeg elsker hagen, det å få boltre seg i sin egen hage og skape, se at det spirer og gror. Det å kjenne at du bruker kroppen fysisk. Bare elsker det! Her er urter og grønnsaker i alle slags varianter. Sommerblomster og stauder. Snekrer og holder ved like ting selv, nok en gang priviligert! Ikke redd for å prøve noe nytt og lære meg å bruke verktøy, her er sååå mange muligheter. Dreiebenk står klar til bruk, Høvelbenk står høyt på ønskelista. Her er ull i alle slags varianter, tover og skaper i fleng. Keramikk og glassfusing er det siste jeg har begynt med innen hobby, her gleder jeg meg til å virkelig komme igang. Betong jobber jeg også med, her er jo, virkelig ett eldorado for hva en kan skape! Bare fantasien som setter en topper her. Elsker å lage mat, kaker, kjeks, og ikke minst ta vare på gamle tradisjoner som, å lage flatbrød og lefse. 1 søndag i advendt har jeg skapt en tradisjon i vårt hjem, da åpnes dørene for årets store julekakebakedag. Dette har jeg gjort siden 2004 og her blitt en tradisjon alle setter stor pris på både store og små. Elsker turer i fjell og mark, her blir det tid til å reflektere og bare la tankene fly, fiskestanga er selvfølgelig med!!

Kategorier

Arkiv

hits