Vinter og full planlegging

Vi har noen nydelige dager her i Brønnøysund. Vannene rundt om kring er islagt og nydelig stålis er blitt til i denne kulda og uten en dråpe nedbør.

Noe som har falt i godjord her hos oss, har vært å koset oss med skøyting på isen.

Ser frem til å få litt snø, og håper den kommer snart. Det å få gå på ski om så i sola eller måneskinn, er bare helt herlig.

 En fin allsidig trening for kroppen.

Ordnet oppe på loftsgangen, min egen lille kosekrok, der jeg får sitte i helt ro og drømme meg bort i de mange hagebladene jeg har og hente ispirasjon til min hage.

Migreneanfall har satt sitt preg på meg de siste dagene, så i dag etter å ha fått noen timers søvn, ble jeg såpass at jeg fikk satt meg ned å planlagt div. innkjøp av frø til krydderurtehagen min.

Kan nesten ikke vente med å få begynt å gjort noe ute nå, klør i fingrene. Sånn er det vel når man elsker å holde på i hagen og eier sitt eget.

Ihvertfall gleder meg. og i mens er det bare å fortsette å drømme, hente inspirasjon og designe hagen, til tela går og man endelig kan få begynne.

 

Ønsker dere en nydelig dag. :)

 

Klem fra Kaja

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kaja81

kaja81

32, Brønnøy

Er for det første ei stolt mor til to herlig barn, Simon Andre født. 99 og Sara Helen født. 01. Jeg er også storesøster til 3, Ken, Ramona og Rino. Og har til nå 4 tantebarn. Som alltid omtales som tantes gull, alle og enhver. Hjemmet vårt står alltid åpent og mange føtter har trasket rundt. Verdier jeg setter veldig høyt er å la ungene få utfolde seg i det mangfoldet vi har rundt oss. Bruke sin egen kreativitet og læring gjennom lek og andre aktiviteter. Verdier som det å respektere og forstå mennesket som det er, for å gjøre det, så må man også kunne se mennesket som også ligger bak. Verdier som trygghet, kjærlighet og omsorg, der jeg selv har mistet mye, men som allikvell har så mye trygghet, kjærlighet og omsorg og gi til menneskene rundt meg. Jeg er ett hagemenneske, jeg elsker hagen, det å få boltre seg i sin egen hage og skape, se at det spirer og gror. Det å kjenne at du bruker kroppen fysisk. Bare elsker det! Her er urter og grønnsaker i alle slags varianter. Sommerblomster og stauder. Snekrer og holder ved like ting selv, nok en gang priviligert! Ikke redd for å prøve noe nytt og lære meg å bruke verktøy, her er sååå mange muligheter. Dreiebenk står klar til bruk, Høvelbenk står høyt på ønskelista. Her er ull i alle slags varianter, tover og skaper i fleng. Keramikk og glassfusing er det siste jeg har begynt med innen hobby, her gleder jeg meg til å virkelig komme igang. Betong jobber jeg også med, her er jo, virkelig ett eldorado for hva en kan skape! Bare fantasien som setter en topper her. Elsker å lage mat, kaker, kjeks, og ikke minst ta vare på gamle tradisjoner som, å lage flatbrød og lefse. 1 søndag i advendt har jeg skapt en tradisjon i vårt hjem, da åpnes dørene for årets store julekakebakedag. Dette har jeg gjort siden 2004 og her blitt en tradisjon alle setter stor pris på både store og små. Elsker turer i fjell og mark, her blir det tid til å reflektere og bare la tankene fly, fiskestanga er selvfølgelig med!!

Kategorier

Arkiv

hits