Handywoman... Så absolutt!! :-D

Handywoman ja, det kan jeg vel skrive under på og det beviser vel noen av bildene også. Har holdt på å pussa opp låven og nesten ferdig resultatet har dere her. Pluss før og etter bilde, dere må tro jeg er stolt!! Fra og stå som ett falleferdig spøkelseshus til ett smykkeskrin i forhold. Terrassen gjorde jeg ferdig på to dager, sånn er det når ideene strømmer på, materialene ligger tilgjengelig og man får til å gjøre ting selv. 

Stolt over det jeg har fått til! Hadde en tøff sommer ifjor, men i stedenfor å syns synd i meg selv og grave meg ned, så ble dette starten på ett nytt liv! Frem med det jeg trengte av verktøy og ordnet med material, så sa jeg til meg selv som Pippi: Dette har jeg ikke prøvd før, så det får jeg helt sikkert til!! Og jaggu gjorde jeg ikke det! :-D 

Ett kjempe koselig samlingssted både inne og ute har det blitt! STOLT!! :) r
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kaja81

kaja81

33, Brønnøy

Er for det første ei stolt mor til to herlig barn, Simon Andre født. 99 og Sara Helen født. 01. Jeg er også storesøster til 3, Ken, Ramona og Rino. Og har til nå 4 tantebarn. Som alltid omtales som tantes gull, alle og enhver. Hjemmet vårt står alltid åpent og mange føtter har trasket rundt. Verdier jeg setter veldig høyt er å la ungene få utfolde seg i det mangfoldet vi har rundt oss. Bruke sin egen kreativitet og læring gjennom lek og andre aktiviteter. Verdier som det å respektere og forstå mennesket som det er, for å gjøre det, så må man også kunne se mennesket som også ligger bak. Verdier som trygghet, kjærlighet og omsorg, der jeg selv har mistet mye, men som allikvell har så mye trygghet, kjærlighet og omsorg og gi til menneskene rundt meg. Jeg er ett hagemenneske, jeg elsker hagen, det å få boltre seg i sin egen hage og skape, se at det spirer og gror. Det å kjenne at du bruker kroppen fysisk. Bare elsker det! Her er urter og grønnsaker i alle slags varianter. Sommerblomster og stauder. Snekrer og holder ved like ting selv, nok en gang priviligert! Ikke redd for å prøve noe nytt og lære meg å bruke verktøy, her er sååå mange muligheter. Dreiebenk står klar til bruk, Høvelbenk står høyt på ønskelista. Her er ull i alle slags varianter, tover og skaper i fleng. Keramikk og glassfusing er det siste jeg har begynt med innen hobby, her gleder jeg meg til å virkelig komme igang. Betong jobber jeg også med, her er jo, virkelig ett eldorado for hva en kan skape! Bare fantasien som setter en topper her. Elsker å lage mat, kaker, kjeks, og ikke minst ta vare på gamle tradisjoner som, å lage flatbrød og lefse. 1 søndag i advendt har jeg skapt en tradisjon i vårt hjem, da åpnes dørene for årets store julekakebakedag. Dette har jeg gjort siden 2004 og her blitt en tradisjon alle setter stor pris på både store og små. Elsker turer i fjell og mark, her blir det tid til å reflektere og bare la tankene fly, fiskestanga er selvfølgelig med!!

Kategorier

Arkiv

hits