Små skritt tilbake til livet

Nydelig vindfull tur rundt flyplassen i dag. Små mål og skritt tas og nåes hver dag. Det er godt å kjenne vinden i håret og regndråpene som treffer ansiktet. Og herlig å bare hver i nuet. Jeg nyter de små fremskrittene.

Det er ikke bare bare når tankene tar overhånd. Følesene av at man ikke betyr noe for noen, ikke mestrer og man bare har lyst til å forsvinne, for å slippe å være en byrde for de rundt meg.

Skulle så inderlig ha ønsket det bare var å slå av bryteren og at alt som jeg har gjennomgått, var pakket fint ned i kofferten og så kunne jeg bare ha tatt den frem innimellom. Men jeg kontrollerer ingenting nå. Tankene er kaotiske, minnene så vonde.

Men jeg setter meg små mål for hver dag. Og min åpenhet rundt depresjon hjelper meg gjennom tøffe harde dager. Det er lys i tunnellen, bare litt langt unna enda... <3

#depresjon #ut_på_tur #mestring #friluftsliv #følelser #hund #selskap #glede #små_skritt #natur #tur #nydelig #vær #livet #hverdagen

 

 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kaja81

kaja81

33, Brønnøy

Er for det første ei stolt mor til to herlig barn, Simon Andre født. 99 og Sara Helen født. 01. Jeg er også storesøster til 3, Ken, Ramona og Rino. Og har til nå 4 tantebarn. Som alltid omtales som tantes gull, alle og enhver. Hjemmet vårt står alltid åpent og mange føtter har trasket rundt. Verdier jeg setter veldig høyt er å la ungene få utfolde seg i det mangfoldet vi har rundt oss. Bruke sin egen kreativitet og læring gjennom lek og andre aktiviteter. Verdier som det å respektere og forstå mennesket som det er, for å gjøre det, så må man også kunne se mennesket som også ligger bak. Verdier som trygghet, kjærlighet og omsorg, der jeg selv har mistet mye, men som allikvell har så mye trygghet, kjærlighet og omsorg og gi til menneskene rundt meg. Jeg er ett hagemenneske, jeg elsker hagen, det å få boltre seg i sin egen hage og skape, se at det spirer og gror. Det å kjenne at du bruker kroppen fysisk. Bare elsker det! Her er urter og grønnsaker i alle slags varianter. Sommerblomster og stauder. Snekrer og holder ved like ting selv, nok en gang priviligert! Ikke redd for å prøve noe nytt og lære meg å bruke verktøy, her er sååå mange muligheter. Dreiebenk står klar til bruk, Høvelbenk står høyt på ønskelista. Her er ull i alle slags varianter, tover og skaper i fleng. Keramikk og glassfusing er det siste jeg har begynt med innen hobby, her gleder jeg meg til å virkelig komme igang. Betong jobber jeg også med, her er jo, virkelig ett eldorado for hva en kan skape! Bare fantasien som setter en topper her. Elsker å lage mat, kaker, kjeks, og ikke minst ta vare på gamle tradisjoner som, å lage flatbrød og lefse. 1 søndag i advendt har jeg skapt en tradisjon i vårt hjem, da åpnes dørene for årets store julekakebakedag. Dette har jeg gjort siden 2004 og her blitt en tradisjon alle setter stor pris på både store og små. Elsker turer i fjell og mark, her blir det tid til å reflektere og bare la tankene fly, fiskestanga er selvfølgelig med!!

Kategorier

Arkiv

hits