desember 2012

Oppussing yttergang 2012

Ble så lunt og koselig på gangen. Gamle gardinbrett har jeg brukt til forheng for 2 garderober på hver sin side av ytterdøra. Lysskinna i taket var ikke koblet til enda, derfor litt mørkt bilde.

<3 2012 <3

♥ 2012 ♥ Hadde da nettopp komme i orden i mitt nye leide hjem. Alt så, så mørkt ut, max stillingsprosent på 40%, vanskelig å få seg mer. Mulig vi bare fikk leie huset i en kort periode,...

30.12.2012

koser meg på nykjøkkenet!

Elsker å lage mat!

Der var waldorfsalat og potetsalaten ferdig, nå skal de bare få stå å godgjøre seg til i morgen.

Renovering av kjøkkenet 2012

Nesten ferdig og bare såååå fornøyd!!! ElskerElskerElsker <3 <3 <3

Grøtfest på låven 2012

Arrangerte for første gang grøtfest på låven. Noe som ble en stor suksess og 18 storfornøyde barn, som så absolutt skulle komme tilbake neste år! Var ikke ett spørsmål om at jeg skulle ha grøtfest ...

30.12.2012

Første gang med ett lite juletre på kjøkkenet. Her går det i sølv og lilla og gammel julepynt og selvfølgelig levende lys!

30.12.2012

Har for første gang juletre på kjøkkenet. Her går det i lilla og sølv.

30.12.2012

The only way to have a Friend is to be one.. R.W. Emerson

Julen 2012

Velkomst ved inngangspartiet. Ungene syntes det er stor stas. Og veldig nysgjerrige på hva som ligger i sekken!!

30.12.2012

Rett fram, så blir det satt inn to krysspostvinduer og ett på veggen til høyre. Gleder meg til å få lys inn på kjøkkenet igjen.

30.12.2012

Startskuddet for renoveringa, begynte 3. nov. Gjennstår bare noe småtteri før vi er helt ferdige. :)

Bare noe småtteri igjen, så er nykjøkkenet ferdig!! GLEDE <3 Ble virkelig nydelig.

kaja81

kaja81

31, Brønnøy

Er for det første ei stolt mor til to herlig barn, Simon Andre født. 99 og Sara Helen født. 01. Jeg er også storesøster til 3, Ken, Ramona og Rino. Og har til nå 4 tantebarn. Som alltid omtales som tantes gull, alle og enhver. Hjemmet vårt står alltid åpent og mange føtter har trasket rundt. Verdier jeg setter veldig høyt er å la ungene få utfolde seg i det mangfoldet vi har rundt oss. Bruke sin egen kreativitet og læring gjennom lek og andre aktiviteter. Verdier som det å respektere og forstå mennesket som det er, for å gjøre det, så må man også kunne se mennesket som også ligger bak. Verdier som trygghet, kjærlighet og omsorg, der jeg selv har mistet mye, men som allikvell har så mye trygghet, kjærlighet og omsorg og gi til menneskene rundt meg. Jeg er ett hagemenneske, jeg elsker hagen, det å få boltre seg i sin egen hage og skape, se at det spirer og gror. Det å kjenne at du bruker kroppen fysisk. Bare elsker det! Her er urter og grønnsaker i alle slags varianter. Sommerblomster og stauder. Snekrer og holder ved like ting selv, nok en gang priviligert! Ikke redd for å prøve noe nytt og lære meg å bruke verktøy, her er sååå mange muligheter. Dreiebenk står klar til bruk, Høvelbenk står høyt på ønskelista. Her er ull i alle slags varianter, tover og skaper i fleng. Keramikk og glassfusing er det siste jeg har begynt med innen hobby, her gleder jeg meg til å virkelig komme igang. Betong jobber jeg også med, her er jo, virkelig ett eldorado for hva en kan skape! Bare fantasien som setter en topper her. Elsker å lage mat, kaker, kjeks, og ikke minst ta vare på gamle tradisjoner som, å lage flatbrød og lefse. 1 søndag i advendt har jeg skapt en tradisjon i vårt hjem, da åpnes dørene for årets store julekakebakedag. Dette har jeg gjort siden 2004 og her blitt en tradisjon alle setter stor pris på både store og små. Elsker turer i fjell og mark, her blir det tid til å reflektere og bare la tankene fly, fiskestanga er selvfølgelig med!!

Kategorier

Arkiv

hits